中国联通美洲西北区西雅图办公室经理胡以安介绍联通在美国的业务

中国联通在美洲西北区的业务以为大企业提供ISP服务为主,目前包括Facebook、微软等都是联通的客户。胡以安先生来到美国20多年,早年从华盛顿大学商学院毕业后,投身于美国的通信行业,在多家著名的通信公司任职过,今年起开始担任中国联通美洲西北区西雅图办公室经理。

专访中国联通美洲西北区西雅图办公室经理胡以安(10月14日,小元主持,嘉宾:胡以安)

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s

这个站点使用 Akismet 来减少垃圾评论。了解你的评论数据如何被处理